Kontraszt kiállítás záró rendezvénye Kisvárdán
2017. 11. 20.

A Kisvárdai Református Egyházközség a Bűnmegelőzési projektek „Kontraszt–Újratöltve!” című kiállítás megvalósítására és megrendezésére hat millió forintot nyert a BM–16 felhívásán.

Kisvárda –A pályázat támogatásával Gyermek– és Ifjúságvédelem, valamint bűncselekmények áldozatainak segítése, az áldozattá válás megelőzése témákban multimédiás kiállítási tartalom létrehozása, valamint előadások megtartása valósult meg.

 
 

Projektzáró rendezvény pénteken a Konferencia Központban
A Kisvárdai Református Egyházközség bűnmegelőzési témanappal egybekötött záró rendezvénye, augusztus 25. (péntek) 10 órakor Kisvárdán a Konferencia Központban lesz. (Szent László 7–11). A programzáró esemény is a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósul meg.

Az internet és a dopping veszélyeiről

A projektzáró rendezvényén a kiállítási anyag megtekintése, szakmai előadók, együttműködő partnerek előadása hallgatható meg az alábbi program szerint.
A köszöntőt követően az első előadást, dr. Szabó Henrik r.alezr. ORFK Bűnmegelőzési Osztály, kiemelt főreferense az Internet veszélyeivel kapcsolatban, tartja. A Doppingról dr. Tiszeker Ágnes a Magyar Antidopping Csoport Kft. vezetője tart előadást.